Connect hotel Arlanda: det perfekta valet nära flygplatsen

Connect Hotel Arlanda är ett hotell med många faciliteter som erbjuder olika tjänster såsom gratis transferservice, privat parkering, gratis WiFi och faciliteter för funktionshindrade gäster. Hotellet ligger bara 4 km från Stockholm Arlanda flygplats, vilket gör det mycket praktiskt för resenärer. Med sitt praktiska läge och flera faciliteter har hotellet blivit ett vanligt val för både affärsresenärer och turister.

Hotellet erbjuder flera rumstyper och boendealternativ, vilket gör det möjligt för gäster att hitta något som passar deras behov. Dessutom finns det en restaurang och bar på plats, vilket gör det enkelt att äta eller dricka utan att behöva lämna hotellet. För de som vill koppla av ytterligare finns en bastu tillgänglig för gästerna.

Faciliteter och bekvämligheter

Connect Hotel Arlanda erbjuder flera faciliteter och tjänster för att göra vistelsen bekväm för sina gäster. Bland dessa finns gratis WiFi, vilket gör det enkelt att hålla kontakten. Hotellet har också privat parkering, vilket är en stor fördel för de som reser med bil.

Restaurangen på hotellet serverar flera rätter, och det finns även en bar där gästerna kan ta en drink. För de som vill koppla av efter en lång dag finns en bastu tillgänglig. Andra tjänster inkluderar en 24-timmars reception och gratis transferservice till och från flygplatsen, vilket gör det enkelt att ta sig till och från hotellet.

Rum och boendealternativ

På Connect Hotel Arlanda finns det olika rum och boendealternativ att välja mellan. Alla rum är utrustade med privata badrum som har dusch och hårtork. Vissa rum har även balkonger, vilket ger gästerna möjlighet att njuta av utsikten.

För familjer finns det familjerum som erbjuder extra utrymme och faciliteter. Hotellet har också rum som är anpassade för funktionshindrade gäster, vilket säkerställer att alla kan ha en bekväm vistelse. Oavsett vilket rum man väljer, kan man räkna med en hög standard och en bekväm miljö.

Mat och dryck

Connect Hotel Arlanda erbjuder flera mat- och dryckesalternativ för sina gäster. Varje morgon serveras en frukostbuffé som inkluderar många olika rätter för att passa olika smakpreferenser. För de som har speciella dietbehov finns det alternativ som halal, kosher, vegetariskt och veganskt.

Restaurangen på hotellet serverar lunch och middag, och det finns även en bar där gästerna kan ta en drink. För de som vill ha något lättare att äta finns det också snacks och smårätter tillgängliga. Oavsett vad man är sugen på, finns det något för alla på Connect Hotel Arlanda.

Transport och access

Ett av de stora fördelarna med Connect Hotel Arlanda är dess närhet till Stockholm Arlanda flygplats, som ligger bara 4 km bort. Hotellet erbjuder gratis transferservice till och från flygplatsen, vilket gör det mycket praktiskt för resenärer. Transferservicen är tillgänglig dygnet runt, förutom mellan 01:10 och 03:00.

För de som reser med bil finns det privat parkering tillgänglig mot en avgift. Hotellet är också lättillgängligt med kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig till och från centrala Stockholm och andra delar av regionen. Med sitt praktiska läge och goda transportalternativ är Connect Hotel Arlanda ett bra val för resenärer.

Recensioner och gillande

Gästerna har gett Connect Hotel Arlanda höga betyg för bekvämligheter och service. Hotellets läge har fått ett betyg på 8,4, vilket visar att många gäster gillar närheten till flygplatsen. Par som har bott på hotellet har gett det ett betyg på 8,5 för romantiska resor, vilket visar att det är ett populärt hotell för par.

Många gäster har också uttryckt sitt gillande för hotellets frukostbuffé och de olika matalternativen som erbjuds. Faciliteter som gratis WiFi och privat parkering har också fått positiva omdömen. Sammantaget visar recensionerna att Connect Hotel Arlanda är ett populärt hotell som erbjuder en bekväm och trevlig vistelse för sina gäster.

Bild från booking.com

Lämna en kommentar